Selecteer een pagina

Persoonlijke benadering door klein te blijven

Daad krachtig in aanpak en afwikkeling van uw project

Heldere afspraken met korte lijnen van klant naar uitvoering

Altijd een eerlijk en gedegen advies van uw opdracht

Diverse diensten voor specialistische reiniging in de omgeving van Eindhoven

U schakelt ons in voor diverse soorten specialistische reiniging in regio Eindhoven, waaronder glasbewassing, gevelreiniging en vloeronderhoud. U rekent daarbij op onze expertise. Zo besteden onze experts bij het wassen van uw ramen extra veel aandacht aan uw kozijnen en boeidelen voor een optimaal resultaat. Naast glasbewassing voeren we ook gevelreiniging uit, waarbij we met geavanceerde technieken vuil, aanslag en graffiti van uw gevel verwijderen. Ook voor vloeronderhoud schakelt u ons in. Wij maken uw gebouw weer representatief door uw vloer met speciale middelen optimaal te reinigen. Ontdek wat wij voor uw bedrijf in Eindhoven kunnen betekenen op het gebied van specialistische reiniging en ga voor een optimaal resultaat!

Huis constructie glas
Dak reiniging

Glasbewassing

Lees meer

Gevelreiniging

Lees meer

Vloeren

Lees meer

Facilitair

Lees meer

Ramen reinigen kantoor
Ramen reinigen extreem

Facilitair diensten

SCS-Cleaning facility is als facilitair detacheringsbureau gespecialiseerd in detachering en interim-management van facilitaire professionals. Wij leveren een kwaliteitsoplossing door een combinatie van professionele medewerkers en het kennisdomein van de benodigde diploma’s. SCS-Cleaning Facility Professionals heeft een uitgebreid aanbod aan eigen professionals die invulling kunnen geven aan uw capaciteitsvraagstuk.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Recente projecten

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een specialistische reiniging in Eindhoven of omgeving? Neem dan contact op met ons reinigingsbedrijf uit Nuenen en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.

SCS Trading