Selecteer een pagina

Diensten

Home > Diensten

SCS-Cleaning uit Nuenen is dé professional waar u moet zijn al u een specialistische reiniging wilt laten uitvoeren in regio Eindhoven. Al tien jaar laat u diverse reinigingswerkzaamheden aan onze professionals over.

Persoonlijke benadering door klein te blijven

Heldere afspraken met korte lijnen van klant naar uitvoering

Daad krachtig in aanpak en afwikkeling van uw project

Altijd een eerlijk en gedegen advies van uw opdracht

GLASBEWASSING

Onze experts op het gebied van specialistische reiniging in regio Eindhoven besteden bij het wassen van uw ramen extra veel aandacht aan uw kozijnen en boeidelen. Deze blijven daardoor langer goed geconserveerd. U kiest bij ons uit diverse vormen van glasbewassing. Van normale manuele glasbewassing tot bijzondere methodes, het kan allemaal!

Glazen wassen
Gevelreiniging hogedruk

GEVELREINIGING

Weersinvloeden, vervuiling en de inwerking van verontreiniging van zuren in de buitenlucht en het regenwater vormen een continue bedreiging voor gevelmaterialen. Hetzelfde geldt voor vogeluitwerpselen, algengroei, mossen en schimmels. SCS-Cleaning brengt alle gevels en gevelbekledingen, maar ook kunstobjecten en vrijstaande muurdelen, weer in onberispelijke staat middels gevelreiniging. Met geavanceerde technieken op het gebied van specialistische reiniging worden vuil, aanslag en ook graffiti grondig van uw gevel in Eindhoven of omgeving verwijderd.

VLOEREN

Vloeronderhoud is een vak apart. Een bijzondere vloer is een vaak grote investering die een gebouw representatief maakt. Daarom vinden wij dat een mooie vloer goed onderhouden moet worden door ervaren en opgeleide medewerkers met speciaal daarvoor ontwikkelde middelen en materialen.

Vloer onderhoud
Steamplus

FACILITAIR

SCS-Cleaning facility is als facilitair detacheringsbureau gespecialiseerd in detachering en interim-management van facilitaire professionals. Wij leveren een kwaliteitsoplossing door een combinatie van professionele medewerkers en het kennisdomein van de benodigde diploma’s. SCS-Cleaning Facility Professionals heeft een uitgebreid aanbod aan eigen professionals die invulling kunnen geven aan uw capaciteitsvraagstuk.

Recente projecten

Anders partner

Stichting ANDERS Eindhoven

Wij als SCS cleaning zijn enthousiast partner van Stichting ANDERS Eindhoven.

Door ons partnerschap met ANDERS Eindhoven zijn we met onze dienstverlening en talent benaderbaar voor een lokale nood. Zo kunnen we onszelf als bedrijf inzetten voor kwetsbare situaties in de samenleving. Daar waar het écht nodig is. Het partnerschap helpt ons om heel concreet een Maatschappelijk Betrokken Onderneming te zijn en waar mogelijk een verschil te maken.

Kijk op de website van ANDERS voor meer informatie over de stichting en het werk:

www.stichtinganders.nl/eindhoven

 

Wilt u meer weten?

Laat hier een bericht achter

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
SCS Trading