Selecteer een pagina

Een industriële reiniging uit laten voeren in regio Eindhoven

Home > Industriële reiniging Eindhoven

Indien u een industriële reiniging uit wilt laten voeren bij uw onderneming in regio Eindhoven, staan wij graag voor u klaar. Met meer dan tien jaar ervaring in de branche weet SCS-Cleaning precies wat het moet doen om u te ontzorgen. Of u nu in Eindhoven, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch of elders gevestigd bent, u schakelt ons reinigingsbedrijf uit Nuenen in voor industrieel reinigen geheel naar uw wens.

Huis constructie glas
Dak reiniging
Ramen reinigen kantoor
Glazen constructie
Persoonlijke benadering door klein te blijven
Heldere afspraken met korte lijnen van klant naar uitvoering
Daad krachtig in aanpak en afwikkeling van uw project
Altijd een eerlijk en gedegen advies van uw opdracht

Een industriële reiniging voor uw bedrijf in regio Eindhoven volgens de juiste methode

De industrie is zeer breed en is op te delen in diverse branches. Van de auto-industrie tot de levensmiddelenindustrie, elke branche doet er verstandig aan om regelmatig een industriële reiniging uit te laten voeren door onze experts uit regio Eindhoven. Voor een industriële schoonmaak bestaan bovendien diverse methoden. Hierbij denkt u bijvoorbeeld aan hogedrukreiniging of chemische reiniging, maar ook vacuümreiniging valt hieronder. SCS-Cleaning biedt daarom maatwerk en zet de juiste reinigingsmethode in voor uw bedrijf. Uiteraard gaat dit in overleg met u, zodat onze vakmensen alles industrieel reinigen in uw pand in regio Tilburg of ‘s-Hertogenbosch zoals u dat voor ogen heeft.

Recente projecten

Wij gaan op zorgvuldige wijze te werk

Als specialist in industriële reiniging hebben wij een goede naam in Eindhoven en omgeving opgebouwd. Zowel grote als kleine projecten pakken wij graag op. Hiervoor maken wij gebruik van schoonmaakmiddelen van goede kwaliteit, die wij tevens aanbieden in onze eigen schoonmaakgroothandel. Verder gaan wij op zorgvuldige wijze te werk en zorgen wij dat alles volledig schoongemaakt is. U heeft dus geen omkijken meer op reinigingsgebied als u ons inschakelt voor industrieel reinigen op locatie in bijvoorbeeld Tilburg of ‘s-Hertogenbosch.

Huis constructie glas
Dak reiniging

Wilt u meer weten?

Laat hier een bericht achter

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel uw wensen met ons

Wilt u uw pand in Tilburg, ‘s-Hertogenbosch of Eindhoven industrieel laten reinigen door een specialist in industriële reiniging? Deel uw wensen dan met ons. Wij werken met zowel binnenlandse als buitenlandse klanten. Ons reinigingsbedrijf uit Nuenen staat graag voor u klaar. Voor vragen omtrent industrieel reinigen in bijvoorbeeld Tilburg of ‘s-Hertogenbosch zijn wij bereikbaar op +31(0)6-50500260 of info@scscleaning.nl.

SCS Trading