Selecteer een pagina

Een industriële schoonmaak in regio Tilburg

Home > Industriële schoonmaak Tilburg

SCS-Cleaning is dé specialist die u zoekt als u een industriële schoonmaak wilt uit laten voeren bij u op locatie in bijvoorbeeld Tilburg of ‘s-Hertogenbosch. Wij zijn gevestigd in Nuenen en bieden van hieruit diverse specialistische reinigingsdiensten aan voor uiteenlopende bedrijven. Doordat wij over jarenlange ervaring en uitgebreide expertise beschikken, wordt u te allen tijde volledig ontzorgd.

Huis constructie glas
Dak reiniging
Ramen reinigen kantoor
Glazen constructie
Persoonlijke benadering door klein te blijven
Heldere afspraken met korte lijnen van klant naar uitvoering
Daad krachtig in aanpak en afwikkeling van uw project
Altijd een eerlijk en gedegen advies van uw opdracht

Een industriële schoonmaak die geschikt is voor uw pand in regio ‘s-Hertogenbosch of Tilburg

De industrie is erg breed en veelomvattend en daarom verschilt het ook per branche welke vorm van industriële reiniging het meest geschikt is. Wellicht is een chemische reiniging het meest geschikt voor uw bedrijf, of juist een vacuüm- of hogedrukreiniging. Dit hangt uiteraard af van uw productiehallen en machines. Als specialist in industriële schoonmaak in regio ‘s-Hertogenbosch en Tilburg vertellen wij u graag wat het meest geschikt is voor uw onderneming. Doordat wij over geavanceerde technieken én de benodigde vakkennis beschikken, weet u zeker dat alles op de juiste wijze schoongemaakt wordt. Daarnaast biedt ons reinigingsbedrijf uit Nuenen nog veel meer diensten aan, waaronder:

Recente projecten

Wilt u meer weten?

Laat hier een bericht achter

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vertel ons uw wensen

Heeft u interesse in onze dienstverlening en wilt u graag een industriële schoonmaak uit laten voeren bij u op locatie in Tilburg of ‘s-Hertogenbosch? Laat ons dan weten wat uw wensen zijn en wij vertellen u meer over de mogelijkheden van ons bedrijf. Wij werken voor zowel binnenlandse als buitenlandse klanten. Tevens vraagt u eenvoudig een offerte aan indien gewenst. Heeft u vragen? Stel ze dan aan onze deskundige medewerkers via +31(0)6-50500260 of info@scscleaning.nl of vul ons contactformulier in.

SCS Trading