Selecteer een pagina

Schoonmaakgroothandel in regio Eindhoven

Home > Schoonmaakgroothandel Eindhoven

Wanneer u schoonmaakartikelen nodig heeft, is onze schoonmaakgroothandel in regio Eindhoven dé plek waar u moet zijn. Doordat wij ruim tien jaar ervaring in de branche hebben, weten wij precies welke producten er van pas komen. Ons reinigingsbedrijf uit Nuenen maakt dan ook enkel gebruik van de allerbeste producten tijdens reinigingswerkzaamheden. Zo verlenen wij u te allen tijde optimale service.

Huis constructie glas
Dak reiniging
Ramen reinigen kantoor
Glazen constructie
Persoonlijke benadering door klein te blijven
Heldere afspraken met korte lijnen van klant naar uitvoering
Daad krachtig in aanpak en afwikkeling van uw project
Altijd een eerlijk en gedegen advies van uw opdracht

De beste producten vindt u in onze schoonmaakgroothandel in regio Eindhoven

Voor de specialistische reinigingswerkzaamheden die SCS-Cleaning uitvoert, zijn betrouwbare schoonmaakproducten nodig. Naast dat onze experts gebruikmaken van de beste producten, werken ze ook met de meest geavanceerde technieken. De materialen die wij gebruiken, schaft u ook eenvoudig zelf aan in onze schoonmaakgroothandel in Nuenen, nabij Eindhoven. Zo voert u zelf onderhoud uit aan uw toepassingen, maar u kunt uiteraard ook uw reinigingswerkzaamheden aan ons uitbesteden. Wij staan bijvoorbeeld voor u klaar voor:

Recente projecten

Wilt u meer weten?

Laat hier een bericht achter

Contact formulier

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in de producten uit onze schoonmaakgroothandel of wilt u meer weten over onze dienstverlening in regio Eindhoven? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden. Wij vertellen u graag wat SCS-Cleaning voor uw onderneming kan betekenen. Wij werken zowel met binnenlandse als buitenlandse klanten. Ook beantwoorden wij desgewenst al uw vragen als u contact met ons opneemt via +31(0)6-50500260 of info@scscleaning.nl.

SCS Trading